Nieuws

VAKANTIE SLUITING
Vanwege vakantie zijn wij van woensdag 24 december tot en met woensdag 1 januari gesloten. Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen.
Geplaatst op: 2019-12-06
HEERLIJKE BIEREN VAN T FUST
Wil je wel eens een keer een ander biertje van de tap? Bij ons kun je kiezen uit 6 getapte speciaalbieren. Zo hebben wij momenteel een zomerse WEIHEN STEPHANER, een JOPEN BOCK, een TEXELS SKUUMKOPPE een BREW DOG PUNK I.P.A. een ZATTE IJ TRIPLE en een blonde LA CHOUFFE. Deze bieren laten zich graag vergezellen door een van onze heerlijke gerechten.GEWOON LEKKER!!!!!
Geplaatst op: 2019-12-05
FOUT KERSTFEEST
Op vrijdag 20 december organiseren wij een "FOUT" kerstfeest. Dit wordt een avond met lekkere dansbare meezingers. Trek je meest FOUTE KERSDT OUTFIT en vier de laatste vrijdag voor kerstmis als nooit ervoor.
Geplaatst op: 2019-12-05
RESERVEREN OF BESTELLING DOORGEVEN
Bij ons kun je reserveren of je bestelling doorgeven per telefoon of via de e-mail link op deze site. Dit is met uitzondering van het gebruik van je telefoon, kostenloos, ook voor ons. Wij zijn niet aangesloten bij andere booking bureaus. Graag tot zIENS. Bestellingen via FaceBook worden helaas niet in behandeling genomen, sorry.
Geplaatst op: 2018-11-22