Nieuws

PLAATS GENOEG BINNEN OF BUITEN
Zoals je hebt kunnen vernemen heeft onze regering de corona maatregelen, ondanks alles, weer aangescherpt voor de horeca. Laat je daardoor niet afschrikken om bij ons te reserveren. Wij beschikken gelukkig zowel binnen als buiten, over voldoende ruimte om gezelschappen de veilige ruimte te kunnen bieden. DUS!!! Reserveer gerust!Neem gerust even contact met ons op over wat de mogelijkheden zijn. PLAATS GENOEG!!!
Geplaatst op: 2020-09-29
AFWASSER GEZOCHT
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste afwas/keukenhulp. Ben je minimaal 15 jaar en wil je in een gezellig team voor je spaarpot werken? Schroom dan niet en neem even contact met ons op. Wij kijken naar je uit!
Geplaatst op: 2020-09-20
VENTILATIE
Volgens de deskundigen is een goede ventilatie belangrijk om het corona virus niet te laten verspreiden. Bij eetcafé Nieuw Statewapen hebben wij geen airco maar een systeem wat de lucht van buiten direct naar binnen zuigt. Dit in combinatie met de openstaande deuren zorgt voor een natuurlijke ventilatie. Dus kom gerust bij ons binnen, WELKOM.
Geplaatst op: 2020-08-26
HEERLIJKE BIEREN VAN T FUST
Wil je wel eens een keer een ander biertje van de tap? Bij ons kun je kiezen uit 6 getapte speciaalbieren. Zo hebben wij momenteel een zomerse WEIHEN STEPHANER, een TEXELS SKUUMKOPPE, TEXELS BLOND, BREW DOG PUNK I.P.A. een ZATTE IJ TRIPLE en een blonde LA CHOUFFE. Deze bieren laten zich graag vergezellen door een van onze heerlijke gerechten.GEWOON LEKKER!!!!!
Geplaatst op: 2020-08-18
TAKE AWAY
De TAKE AWAY is tijdens de lockdown door onze gasten uiterst positief ontvangen. Daarom hebben wij besloten om er mee door te gaan. Dus bel (0356856510) of mail gerust(info@eetcafenieuwstatewapen.nl) en wij zorgen er voor dat het op de afgesproken tijd voor je klaar staat!!!
Geplaatst op: 2020-08-18
RESERVEREN VERPLICHT
Vanaf heden is het verplicht om in de horeca te reserveren. Dit kan telefonisch of gewoon aan de deur. Wij hebben van onze beleidsbepalers de opdracht gekregen om je naam en telefoon nummer te noteren. Door de omvang van onze zaak en ons terras hebben wij altijd wel een plekje voor je maar je dient wel even te reserveren. WELKOM!!!! Tel. 035-6856510 of info@eetcafenieuwstatewapen.nl
Geplaatst op: 2020-08-07