Nieuws

Verschillende top tap bieren.
Naast ons huismerk Amstel, tappen ook nog een aantal heerlijke speciaalbieren. Momenteel op de tap: AFFLIGEM BLOND, TEXEL SKUUMKOPPE, JOPEN MOOIE NEL I.P.A., TEXELS DUBBEL BOCK, LA CHOUFFE en een frisse Duitse WEIHENSTEPHANER. Op fles is er ook voldoende keuze!!!
Geplaatst op: 2021-10-16
OKTOBER GIN TONIC MAAND
De gehele maand oktober kun je bij ons genieten van een aantal heerlijke, door onze bartenders, vers bereide GIN TONICS voor de prijs van € 7,50. Kom lekker genieten !!!
Geplaatst op: 2021-10-06
ER IS WEER BOCKBIER
De gure tijden breken weer aan. Wat is er dan lekkerder voor de echte liefhebber dan een heerlijk Bockbiertje van de tap. Dit jaar trappen wij het BOCKBIER seizoen af met een rijpe TEXELS DUBBEL BOCK. Kom m proeven want hij is verrukkelijk!!!
Geplaatst op: 2021-10-06
RESERVEREN
Je kunt bij ons uitsluitend telefonisch, 0356856510 of per E mail, info@eetcafenieuwstatewapen.nl reserveren. Alvast bedankt voor de reservering.
Geplaatst op: 2021-09-23
QR CODE CHECK
Vanaf 25 september worden wij door de overheid verplicht om de QR code check bij onze gasten af te nemen. Dit geld uitsluitend voor onze gasten die binnen willen genieten van onze gastvrijheid. Ga je lekker op het terras zitten, is dit niet nodig. Alleen samen ?????????
Geplaatst op: 2021-09-23
Zuivere lucht binnen
Wij ventileren onze zaak met frisse lucht van buiten. Normaal is het niet hebben van een airco een nadeel in de zomer, maar in deze tijd is het een voordeel. Volgens de mensen die het kunnen weten, is de kans op overdracht op deze manier het geringst. Dus kom gerust binnen.
Geplaatst op: 2021-08-29
HEERLIJKE SUSHI
Vanaf heden serveren wij voor bij de borrel 🍣🍣 overheerlijke SUSHI. Deze lekkernij wordt vanaf 15.00 uur door onze buren vers bereid. Dat wordt genieten met een grote GGGG !!!!
Geplaatst op: 2021-07-31
Plan nu alvast je feestje
Nu het weer mogelijk is, is onze zaak bij uitstek geschikt om een feest of partij te organiseren. Wij kunnen hiervoor diverse (diner) arrangementen aanbieden. Uiteraard kun je hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen of reserveren!!! Annuleren is gratis. Eventuele aanbetalingen worden uiteraard geretourneerd!
Geplaatst op: 2021-07-17