Nieuws

MAANDAGS GESLOTEN
Ook wij hebben nog steeds te maken met een tekort aan medewerkers. Vanaf heden zijn wij, behalve de zondagen, ook (anders dan op deze site vermeld) op de maandagen gesloten!! Onze excuses voor het ongemak.
Geplaatst op: 2022-05-09
Verschillende top tap bieren.
Naast ons huismerk Amstel, tappen ook nog een aantal heerlijke speciaalbieren. Momenteel op de tap: TEXELS SPRINGTIJ, TEXEL SKUUMKOPPE, JOPEN MOOIE NEL (IPA), HERT LENTE BOCK, LA CHOUFFE en een heerlijke Duitse WEIHENSTEPHANER. Op fles is er ook meer dan voldoende keuze!!!
Geplaatst op: 2022-04-19
TEAM VERSTERKING
Nu alles en iedereen zo langzamerhand onze zaak weer komt bezoeken, hebben wij plaats voor een enthousiaste medewerker voor in de bediening M/V. Heb je zin om in een klein maar enthousiast horeca team te werken? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Dit kan via de mail, telefoon of kom gewoon even binnen voor een gesprekje. Wij kijken in ieder geval naar je uit!!! Zowel Part-time als Full-time is bespreekbaar.
Geplaatst op: 2022-04-19
HEMELVAARTSDAG OPEN
Anders dan dat je van ons gewent bent, zijn wij op hemelsvaartdag vanaf 11.00 uur gewoon geopend. Dus kom lekker genieten van de lunch of een drankje met wat lekkers op ons terras.
Geplaatst op: 2022-04-19
ENERGIE BESPAREN
Van onze beleidsbepalers hebben wij allemaal het advies gekregen om zoveel mogelijk energie te besparen. Kom dus gezellig naar ons, want daar delen wij ons energie verbruik met jou en worden de energie kosten voor jou betaald!!
Geplaatst op: 2022-04-10
RESERVEREN
Je kunt bij ons uitsluitend telefonisch, 0356856510 of per E mail, info@eetcafenieuwstatewapen.nl reserveren. Alvast bedankt voor de reservering. GROEPS LUNCHES UITSLUITEN IN OVERLEG!
Geplaatst op: 2022-03-31