Nieuws

APRES SKI PARTY
Zie voor details onze agenda!!
Geplaatst op: 2020-02-23
ACTIE ACTIE BIEFSTUK ACTIE
ACTIE ACTIE !!!!Tijdens de maanden februari en maart, serveren wij van eetcafé Nieuw Statewapen op zaterdag van 17.00 tot 20,30 uur een heerlijke wijdemeren biefstuk voor slechts € 15,00. Deze wordt geserveerd met verse frites en salade. Saus keuze : peper of champignon. ACTIE ACTIE!!! (deze actie is geldig op alle zaterdagen van februari en maart van 2020)
Geplaatst op: 2020-02-23
HEERLIJKE BIEREN VAN T FUST
Wil je wel eens een keer een ander biertje van de tap? Bij ons kun je kiezen uit 6 getapte speciaalbieren. Zo hebben wij momenteel een zomerse WEIHEN STEPHANER, een IJ BOCK, een TEXEL(NIEUW) BLOND een BREW DOG PUNK I.P.A. een ZATTE IJ TRIPLE en een blonde LA CHOUFFE. Deze bieren laten zich graag vergezellen door een van onze heerlijke gerechten.GEWOON LEKKER!!!!!
Geplaatst op: 2020-01-12
RESERVEREN OF BESTELLING DOORGEVEN
Bij ons kun je reserveren of je bestelling doorgeven per telefoon of via de e-mail link op deze site. Dit is met uitzondering van het gebruik van je telefoon, kostenloos, ook voor ons. Wij zijn niet aangesloten bij andere booking bureaus. Graag tot zIENS. Bestellingen via FaceBook worden helaas niet in behandeling genomen, sorry.
Geplaatst op: 2018-11-22