Nieuws

Zuivere lucht binnen
Wij ventileren onze zaak met frisse lucht van buiten. Normaal is het niet hebben van een airco een nadeel in de zomer, maar in deze tijd is het een voordeel. Volgens de mensen die het kunnen weten, is de kans op overdracht op deze manier het geringst. Dus kom gerust binnen.
Geplaatst op: 2021-08-29
HEERLIJKE SUSHI
Vanaf heden serveren wij voor bij de borrel 🍣🍣 overheerlijke SUSHI. Deze lekkernij wordt vanaf 15.00 uur door onze buren vers bereid. Dat wordt genieten met een grote GGGG !!!!
Geplaatst op: 2021-07-31
Verschillende top tap bieren.
Naast ons huismerk Amstel, tappen ook nog een aantal heerlijke speciaalbieren. Momenteel op de tap TEXEL SKUUMKOPPE, HERT HOPVOL LEVEN I.P.A., LA CHOUFFE en WEIHENSTEPHANER . Op fles is er ook voldoende keuze!!!
Geplaatst op: 2021-07-21
Plan nu alvast je feestje
Nu het weer mogelijk is, is onze zaak bij uitstek geschikt om een feest of partij te organiseren. Wij kunnen hiervoor diverse (diner) arrangementen aanbieden. Uiteraard kun je hiervoor vrijblijvend een offerte aanvragen of reserveren!!! Annuleren is gratis. Eventuele aanbetalingen worden uiteraard geretourneerd!
Geplaatst op: 2021-07-17
Reserveren
Ben je van plan om met een groep van meer dan 4 personen te komen lunchen? Dan is reserveren een pré. Reserveringen graag per telefoon 035-6856510 of per mail info@eetcafenieuwstatewapen.nl. Reserveren via Face Book is helaas niet mogelijk.
Geplaatst op: 2021-07-17
BIER VAN DE MAAND
Zatte IJ triple. Een veradelijk lekker frisse triple van de Amsterdamse brouwer "t IJ.
Geplaatst op: 2021-06-14