Nieuws

KERST VAKANTIE
Wij zijn van 22 december tot en met 2 januari gesloten.
Geplaatst op: 2018-12-08
HEERLIJKE BIEREN VAN T FUST
Wil je wel eens een keer een ander biertje van de tap? Bij ons kun je kiezen uit 6 getapte speciaalbieren. Zo hebben wij momenteel een zomerse WEIHEN STEPHANER, een JOPEN 4 GRANEN BOCK, een BRUGSE ZOT BOK, een SKUUMKOPPE een BREW DOG PUNK I.P.A. en een blonde LA CHOUFFE. Deze bieren laten zich graag vergezellen door een van onze heerlijke gerechten.GEWOON LEKKER!!!!!
Geplaatst op: 2018-12-07
EENENTWINTIG DECEMBER COCKTAIL AVOND
Op de laatste vrijdag voor de kerst, organiseren wij een heuse cocktail avond. Deze avond komt een ex wereldkampioen cocktail shaken zijn kunsten vertonen en kun je genieten van een viertal overheerlijke cocktails voor een vriendelijk prijsje. Tevens hebben wij de geweldig swingende band BuzzAround weer kunnen boeken. Het beloofd dan ook weer een super avond te worden.
Geplaatst op: 2018-11-28
RESERVEREN OF BESTELLING DOORGEVEN
Bij ons kun je reserveren of je bestelling doorgeven per telefoon of via de e-mail link op deze site. Dit is met uitzondering van het gebruik van je telefoon, kostenloos, ook voor ons. Wij zijn niet aangesloten bij andere booking bureaus. Graag tot zIENS. Bestellingen via FaceBook worden helaas niet in behandeling genomen, sorry.
Geplaatst op: 2018-11-22