Nieuws

HEERLIJKE BIEREN VAN T FUST
Wil je wel eens een keer een ander biertje van de tap? Bij ons kun je kiezen uit 6 getapte speciaalbieren. Zo hebben wij momenteel een zomerse WEIHEN STEPHANER, een TEXELS BOCKBIERTJE, een TEXELS SKUUMKOPPE een BREW DOG PUNK I.P.A. een ZATTE IJ TRIPLE en een blonde LA CHOUFFE. Deze bieren laten zich graag vergezellen door een van onze heerlijke gerechten.GEWOON LEKKER!!!!!
Geplaatst op: 2019-09-26
MEGA HAMBURGER WEKEN
Gedurende de komende weken kun je bij ons een keuze maken uit 4 verschillende hamburgers voor de prijs van € 13,50. Je kunt kiezen uit een Oosterse visburger, een Veggie cajunburger, een kipburger en een runderrburger. Allemaal royaal belegd en geserveerd met dunne franse frietjes. SMULLEN MAAR!!!
Geplaatst op: 2019-09-26
ER IS WEER BOCKBIER
De R is weer in de maand het is weer vroeger donker en binnen branden de kaarsjes weer. Al met al de juiste omstandigheden om eens een heerlijk BOCK BIERTJE te bestellen. Wij trappen het seizoen af met een mooie TEXEl BOCK.
Geplaatst op: 2019-09-26
NIEUW BORREL BITES
Voor bij de borrel serveren wij tussen 16,00 en 20.00 uur vanaf heden ook heerlijke borrelbites. Je kunt een keuze maken tussen een royaal aangeklede hamburger, pita pull-chicken, klein portie spare-ribs, kipsaté-tje of een vegaburger. Uiteraard hebben wij ook nog een ruime keuze in de bittergarnituren.
Geplaatst op: 2019-05-17
RESERVEREN OF BESTELLING DOORGEVEN
Bij ons kun je reserveren of je bestelling doorgeven per telefoon of via de e-mail link op deze site. Dit is met uitzondering van het gebruik van je telefoon, kostenloos, ook voor ons. Wij zijn niet aangesloten bij andere booking bureaus. Graag tot zIENS. Bestellingen via FaceBook worden helaas niet in behandeling genomen, sorry.
Geplaatst op: 2018-11-22